Bryllup og andre private fester

Mærkedage skal fejres - f.eks. bryllup, konfirmation, fødselsdag, firmafest osv.
Hold en anderledes og uforglemmelig fest i den stemningsfulde Skovridersal på Holmegaard Gods. 

I selve festlokalet er der plads til ca. 120 siddende gæster.
I tilknytning til selve salen findes den store, smukke Jagtstue, hvor alverdens jagttrofæer og den åbne pejs skaber den helt rette stemning.
Der er naturligvis både fine dame- og herretoiletter, herunder handicaptoilet og pusleplads.

På terrassen kan gæsterne slappe af foran den ydre voldgrav, ligesom terrassen kan bruges til eksempelvis at opsætte et telt til forskellige formål.

I højsæsonen (april-september) koster det kr. 21.500,- at leje Skovridersalen med alt inventar, service osv. i en hel weekend, fra fredag kl. 10.00 til mandag kl. 10.00. Se mere under Priser & Betingelser.

For brudeparret / bryllupsfesten


Som brudepar kan I vælge at leje Skovridersalen og selv stå for jeres festarrangement, eller I kan vælge én af de dejlige bryllupspakker, der indeholder alt, så I kun skal tænke på at nyde dagen med jeres gæster. Så får I en fest, der fungerer i mindste detalje og I har selv det fulde overskud til at glæde jer over dagen, nyde hinanden og have det hyggeligt sammen med gæsterne.

Vælger I én af pakkerne får i et kvalitetsprodukt. Vi sørger for alt - I skal blot nyde dagen og aftenen og få det fulde udbytte af jeres bryllupsfest. Vi vil vove den påstand, at det ikke er nogen tilfældighed, at vi får meget tilfredse tilbagemeldinger fra vores kunder.

Bryllupsfotografering kan for eksempel, finde sted på broen over voldgraven foran hovedbygningen.

Tag gerne kontakt til os for at høre, hvordan vi kan medvirke til at gøre jeres bryllup til en helt særlig oplevelse

Bryllupspakker

Se og download vores bryllupspakker her.
Sølvpakken

Sølvpakken er en komplet løsning, med bl.a. en 3-retters menu, hvor I ikke skal tænke på andet end at invitere gæsterne, udarbejde bordplanen og vælge menu mv. ud fra valgmuligheder.

Download her.

 

Guldpakken

Guldpakken er en komplet løsning, med bl.a. en 4-retters menu, hvor I ikke skal tænke på andet end at invitere gæsterne, udarbejde bordplanen og vælge menu mv. ud fra valgmuligheder.

Download her.

 

For andre fester


 

Herudover tilbyder vi en lang række af tillægsydelser, for eksempel opsætning af lyspakke, som er velegnet til bryllupper, men også til fødselsdage, konfirmationer, firmafester og lignende. 

De øvrige ydelser findes under Priser og Betingelser.

Ved valg af en pakkeløsning, kan der naturligvis tilføjes og tilpasses i det uendelige, afhængigt af jeres ønsker og festens art.

Generelt

 

Vi glæder os meget til at se jer på Holmegaard Gods.

Kontakt Bente Henriksen på godskontoret på tlf.: 55 54 81 31 for at høre mere om de mange muligheder.

Kontakt os
Top