Konference & møder

Skovridersalen på Holmegaard Gods

Holmegaard Gods tilbyder virksomheder og private at benytte den flotte Skovridersal, der er beliggende i smukke omgivelser, i nærheden af den unikke og bevaringsværdige hovedbygning. Salen er smagfuldt indrettet med gode, gedigne materialer.

For virksomheder er Skovridersalen et oplagt valg til halv- og heldagsmøder, konference-aktiviteter, foredrag, mødebrug og firma-arrangementer.
I den forbindelse tilbyder vi forplejning, se dine muligheder her: LINK.

Generel information

Skovridersalen huser op til 120 personer og er udstyret med alt, hvad der skal bruges for at supportere et flot og vellykket arrangement. Ved stoleopstilling på række til foredrag med videre samt ved opstilling af enten runde eller firkantet borde er der plads til 120 personer.

Der er naturligvis installeret AV udstyr i lokalerne, som kan anvendes ved afholdelse af arrangementer.

Skovridersalen & Jagtstuen

Skovridersalen udlejes til virksomheder på dagsbasis, enten alene eller i sammenhæng med godsets andre arealer, skove, moser, andre bygninger med mere, til eksempelvis møder, kurser, events og lignende. Det er muligt, selv at forestå arrangementet eller lade vores partnere byde ind med et fuldt færdigt oplæg på jeres arrangement

Kurser & Events

Holmegaard Gods har faciliteter og områder, som er absolut unikke.
Vi stiller arealer til rådighed for eksterne kursus-aktører, ligesom vi gerne henviser til samarbejdspartnere såsom catere, bustransport, overnatning m.v.

Hvis du er interesseret, kontakt da:

Susanne Høeg Pedersen, Godskontoret på tlf.: 55 54 81 31
for yderligere information.

Det siger vores kunder om os

“PET har gjort brug af Skovridersalen på Holmegaard Gods til mødeafholdelse. Her finder vi uforstyrrethed, som i denne forbindelse er ideel for os i kombination med de tiltalende lokaler, god service og smukke naturomgivelser.”

Hans H, Chef, Sikkerhedsafdelingen - PET

“Sangill Grafisk havde i Skovridersalen på Holmegaard Gods 220 gæster til reception og 65 gæster til fest i nogle dejlige lokaler og smukke omgivelser. At der både er overnatningsmuligheder og gode parkerings forhold er bare et ekstra plus. Vi kan varmt anbefale stedet, da alle faciliteter og samarbejdet med udlejer bare er i orden”

Lone & Henrik - Sangill

“Holmegaard Gods gav os de bedste rammer for en hyggelig, firma-arrangeret familiedag i det fri.

Vi kan klart anbefale Holmegaard Gods som location”

Tine Kaspersen, A.P.Møller-Mærsk